De pepernoten liggen alweer in de winkel. De bladeren kleuren langzaamaan bruin en het wordt kouder. Het naseizoen is aangebroken en over een paar maanden is het alweer kerst. Weet jij al wat je met kerstmis gaat doen?

Speciaal feest!
Kerstmis is een speciaal feest, omdat tijdens de meest donkere dagen van het jaar het grootste lichtjesfeest plaatsvindt. Veel mensen gaan er tijdens de kerstdagen even lekker tussenuit. Wat ga jij doen met kerstmis?

Kerst in de sneeuw
Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om naar een sneeuwig gebied af te reizen en hier kerstmis te vieren. Denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk of Zwitserland, waar je betoverende sneeuwlandschappen hebt met de mooiste dorpjes. Ook een idee is kerstmis vieren in de Ardennen. Reserveer echter op tijd je accommodatie, zodat je zeker weet dat je er naartoe kunt.

Kerst in the city
Je kunt er ook voor kiezen om met de kerstdagen een prachtige citytrip te houden. Wereldsteden als Londen, New York, Parijs of Berlijn lenen zich bij uitstek voor het vieren van kerstmis en oud en nieuw.

Kerst bij de openhaard
Zo zijn er dus genoeg leuke bestemmingen om kerst te vieren. Maar natuurlijk kun je de kerstdagen ook thuis doorbrengen! Want wat is er gezelliger dan met kerstmis bij de open haard zitten met warme chocolademelk, kijkend hoe de wereld is veranderd in een winter wonderland?