De kerst is weer voorbij, maar wat moet je doen wanneer je vergeten bent om kerstkaarten te sturen? Het antwoord is gelukkig heel eenvoudig: verstuur een tof nieuwjaarskaartje! Kerstkaarten Weblog geeft je drie handige tips.


Music For Life
Er zijn verschillende manieren om een origineel nieuwjaarskaartje te sturen. Zo kun je naar de Free Record Shop, Fnac, Colruyt, Dreamland of Blokker bij jou in de buurt gaan en vragen naar de nieuwjaarskaarten van Music For Life. Hiermee steun je het goede doel.

Zelf maken
Ook kun je er voor kiezen om zelf een nieuwjaarskaart te maken. Tip van Kerstkaarten Weblog: wil je een winters panorama als kaart maken? Gebruik dan glitters om het vuurwerk na te maken.

Origineel: op internet ontwerpen
Maar natuurlijk de meest gemakkelijke oplossing is om gewoon een kaartje op internet te maken en deze voor je te laten verzenden. Dit scheelt je veel moeite (slechts enkele klikken op de muis) en je kaarten zijn nog eens origineel ook! De beste website om dit bij te doen is volgens Kassa! en de Consumentenbond de site kaartje2go. Bekijk eens hun assortiment nieuwjaarskaarten.