Tijdens kerstmis loopt iedereen met de gekste kerstmutsen op zijn of haar hoofd. Wil jij deze kerstmis ook het verschil maken? Kerstkaarten Weblog vond een opvallende website voor je met wel zeer originele kerstmutsen..

Op de website Christmas Hats kun je allerlei kerstmutsen bestellen. Van hele normale mutsen tot vrij opvallende kersthoofddeksels.Zie hier eerst de ‘normale’ kerstmutsen. De kerstmuts link heet de ‘Candle Hat’ en de rechtse is de ‘Hat Twist’:

1

Maar zoals gezegd waren dit de nog vrij ‘normale’ kerstmutsen. Nu komen de echt gekke kerstmutsen. Want heb jij wel eens een kerstboom op je hoofd gehad? Nee? Dan is de ‘Tree Hat’ vast en zeker iets voor jou. Of loop je liever met een schoorsteen op je hoofd rond? In dat geval is er altijd nog de ‘Stovepipe Hat’ voor je.

1

Voor iedereen die er deze kerstmis dus origineel bij wil lopen en niet bang is om aangestaard te worden is er dus de website Christmas Hats. Of deze Amerikaanse hoeden een groot succes gaan worden moet nog blijken, maar de originaliteitsprijs verdienen ze wel!