Het is niet altijd even gemakkelijk om een leuk kerstcadeau voor een vriend of familielid te vinden. Soms weet je gewoon écht niet wat je voor iemand moet kiezen. Daarom verzamelden we tips, erg handig voor in de feestmaand! Het thema is deze keer ‘persoonlijke cadeaus’.

Persoonlijke M&M’s
In de kerstperiode is het gebruikelijk om aan veel mensen een cadeau te geven. Een leuk idee is om je eigen M&M’s te ontwerpen. Dat kan nu heel gemakkelijk via internet. Je kunt vanaf 20 zakjes bestellen, en zelf de kleur en tekst die op de snoepjes komt te staan. Natuurlijk kun je zelf ook een paar zakjes houden, leuk voor op tafel! We maakten zelf dit ontwerp:
MenMs

Ben jij dat op die kerstbal?
Het kan nu echt: je eigen foto op de kerstbal! Een origineel cadeau voor een goede vriend of vriendin, leuk om bijvoorbeeld een foto van jullie samen op af te laten drukken. Een cadeau waar diegene ook nog lang wat aan heeft, het wordt immers ieder jaar weer kerst en daarmee tijd voor de kerstboom. Een voorbeeld:
kerstbal

Bubbels met persoonlijke boodschap
Feestdagen betekenen vaak een hapje en een drankje. Je kunt nu zelf je fles wijn, rosé of champagne ontwerpen. Kan het feestelijker? Bijna niet. Voorbeelden van leuke ontwerpen hieronder:
Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5Afbeelding 6