Kerstkaarten Weblog bericht ieder jaar weer over nieuwe kerstsingles. En ieder jaar is de Amerikaanse rockgroep The Killers een constante factor in het maken van kerstsingles. Zo ook dit jaar.

Boots
Ook in 2010 releaset de groep weer een kerstsingle. Deze zal ‘Boots’ heten en wordt 30 november uitgebracht op single. De single zal worden gereleaset in Amerika. Of deze ook uitkomt in Europa is nog niet bekend. Dit maakte de groep bekend op de officiële Killers-website. Dit is de singlehoes:

1

Humor en kerstbelletjes
Een speurtocht over YouTube en meerdere websites maakt ons duidelijk dat het nummer nog nergens te vinden is op het wereldwijde web. Maar we verwachten iets met belletjes, veel synthesizers en veel humor, want de kerstsingles van The Killers zijn nooit erg serieus geweest.

1

Moordlustige kerstman?
Getuige bijvoorbeeld hun meest bekende kerstnummer Don’t Shoot Me Santa (uit 2007), waarin wordt gedaan alsof de kerstman een brute moordenaar is. In de clip is de band op de vlucht voor de kerstman, die ze maar wat graag om het leven wil brengen. Ach, zo beleeft iedereen kerstmis op zijn eigen manier. Laten we hopen dat de nieuwe kerstsingle van The Killers weer vol humor zit, zodat we ook deze donkere dagen weer wat te lachen hebben.