Ben je ook zo’n fan van Greace? Dan zal het volgende nieuws je als muziek in de oren klinken: er komt een nieuwe kerstplaat uit van Greace-sterren John Travola en Olivia-Newton-John.

This Christmas
Deze kerstplaat zal de toepasselijke titel ‘This Christmas’ krijgen. Volgens het Britse Daily Mail zou er een nieuwe versie op staan van hun grote Greace-hit ‘You’re the One That I Want’. Het nummer stond in de zomer van 1978 maar liefst negen weken op 1 in de Nederlandse top 40. Of deze nieuwe versie het met kerstmis een succes zal worden blijft natuurlijk nog afwachten, maar het is voor de fans altijd goed om weer nieuw Greace-materiaal uitgebracht te zien worden.

Goed doel
De opbrengsten van This Christmas gaan naar een goed doel. Welk doel is nog niet bekend. John Travolta zelf over het album: “ik wilde van ‘This Christmas’ een intiem album maken, niet te opzichtig of opvallend. Ik wil dat mensen de plaat rond de feestdagen in huis of in de auto kunnen draaien, zodat wij deel uit kunnen maken van het feest.” aldus Travolta.

Meer artiesten
Johan Travolta en Olivia-Newton-John zijn niet de enigen op het album. Je kunt ook muzikale bijdragen van Barbra Streisand, Tony Bennett en Cliff Richard verwachten. ‘This Christmas’ wordt uitgebracht in november.