Weet je niet wat je je nichtje nou met de kerst moet geven? Justin Bieber lost dit probleem direct voor je op. De 17-jarige zanger komt dit jaar met een waar teenage-kerstalbum op de proppen.

1
(Foto: Daniel Ogren, Wikipedia)

Mistletoe
De eerste single van dit album staat al op zijn eigen YouTube-kanaal en heet Mistletoe. Net zo cliché als de naam van de single is ook zeker de bijbehorende videoclip. Alle kersttrucs worden uit de kast gehaald: warme chocolademelk, sneeuw, cadeau’tjes en een vriendinnetje.

Kersthit in oktober
De fans geven natuurlijk niet om een cliché meer of minder. Daarentegen: het kerstnummer is zelfs zó populair dat het binnen één dag al op 1 staat in de iTunes download-chart. En dat in oktober!

Usher
Één van de nummers die Justin Bieber op zijn album ter gehore brengt is All I Want For Christmas van Mariah Carey. Daarnaast valt Usher op de cd te horen. Zoals het bij de kerstgedachte hoort, heeft Bieber een goed doel geselecteerd, waar de opbrengsten van het kerstalbum heen gaan.

Sinterklaas
En het leuke is: het album van Bieber is ook voor Sinterklaas een goede optie om aan je nichtje te geven! Het komt namelijk eind november al uit.