Bij het maken van kerstkaarten zoeken mensen altijd weer nieuwe manieren. Erg populair is de laatste tijd het maken van foto-kerstkaartjes. Kerstkaarten Weblog vertelt je er alles over.

Fotokaart maken simpel
Het maken van een fotokaart is eigenlijk heel simpel, maar het resultaat is geweldig, dat kan Kerstkaarten Weblog uit eigen ervaring zeggen. Het enige wat je hoeft te doen is een geschikte foto maken en deze op één van de website uploaden waar je fotokaarten kunt maken.

Welke website?
Maar even googlen leert je dat er heel veel websites zijn waarbij dit mogelijk is. Welke website kun je dan het beste kiezen? Een website die telkens maar weer in consumentenonderzoeken wint vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding en de service is kaartje2go.

Eerder dit jaar werd de site nog als beste getest door Kassa. Eind 2008 won het bovendien de Consumentenbond-test.

Figuurtjes en kaders
Je kunt je foto’s op hun website uploaden en vervolgens voorzien van leuke kaders, figuurtjes en vrolijke teksten. Kaartje2go verzendt je kaartjes dan voor je naar het gewenste adres (of naar je eigen adres als je dit wilt). Ook kun je de bezorgdatum online plannen.

Nieuwe aangemelden krijgen bovendien een eerst gratis kaart van kaartje2go. Dit is de link naar hun website. Veel plezier!