Wist je al dat het tegenwoordig heel gemakkelijk is om kerstkaartjes te maken met je eigen foto op de voorkant? Je kunt dit allemaal online doen. Kerstkaarten Weblog legt je uit hoe je dit het beste kunt doen.

Fotokaart voor kerstmis
Heb je een leuke foto en wil je hier een kerstkaart van maken? Doe dit dan online! Je kunt op internet zelf je kaart ontwerpen en deze in fysieke vorm laten verzenden. Je doet dit heel gemakkelijk via deze link. Upload hier je foto en je kunt beginnen.

Kerstkaart opmaken
Natuurlijk is de voorkant van je kerstkaart niet compleet zonder leuke opmaak. Je kunt je kaart daarom opmaken met een leuk kader of gezellige figuurtjes. Zo maak je er helemaal je eigen kaartontwerp van. Bovendien is het mogelijk om een eigen tekst toe te voegen op de voorkant, zodat je er ‘prettige kerstdagen’ of een dergelijke tekst op kan schrijven.

Originele kerstkaarten
Online fotokaarten maken is een manier van kaarten maken die nu enkele jaren oud is. Het leuke hieraan is dat je unieke, originele kerstkaarten verstuurt, die de meeste mensen nog jaren zullen bewaren. Een foto gooi je immers niet zo snel weg!