Wie geen zin heeft om een kerstkaartje te maken, kan zich bezig houden met het verzenden van een e-card. Maak en verstuur je kaart op internet: de voor- en nadelen.

1

E-card
Wat is nou precies een e-card? Dit is een elektronische kaart, met vaak een bewegende afbeelding op de voorkant. Je kunt ze in allemaal soorten maken, dus ook als kerstkaart.

Voordelen
Een e-card sturen is vooral lekker makkelijk! Je hebt er weinig werk aan en hebt al je kaarten zo de deur uit. Iedereen ontvangt een leuke bewegende afbeelding met jouw tekst erbij. Net echt! Maak zo een kaart bijvoorbeeld hier:
http://www.kerstecardjes.nl

Nadelen
Het is natuurlijk niet erg gezellig, en kerstmis is juist het feest van de gezelligheid. Een e-card kun je niet boven de schoorsteenmantel plaatsen.

Kaart maken
Wil je daarom wel snel een kaartje maken, maar wil je ook iets authentieks? Maak dan eens een kaartje op internet op een kaartenmaak-site. Hier kies je een ontwerp op internet, pas je deze naar eigen inzicht aan en wordt de kaart verstuurd naar al je vrienden!

Onze tip? Als we consumentenprogramma Kassa! mogen geloven is kaartje2go de tip. Het plaatje dat hier is gebruikt is afkomstig van hun website. Kijk hier voor hun kerstkaarten-aanbod.