Wil je dit jaar je eigen kerstkaarten maken? Dat is wel zo leuk! Kerstkaarten Weblog geeft je enkele handige tips voor het maken van originele kerstkaarten. Je vrienden zullen versteld staan van jouw creatief vermogen!

3D-kaart maken
Als eerste raden we je aan om eens een 3D-kaart te maken. Gebruik dubbelzijdig plakband om figuurtjes in 3D op je kerstkaart te plakken. Tip: gaat je schaar bij het knippen van dit plakband zelf plakken? Zet deze dan gewoon in een glas koud water, zodat het plakken ophoudt. Lees hier meer informatie.

Scrappen
Scrappen is een originele manier voor het maken van kerstkaarten. hiebij versnijd je foto’s, plak je verschillende plaatjes op je kaart en maak je gebruik van de kleur van de kaarten om het gevoel van de foto te versterken. Wil je hier meer over lezen? Doe dat dan op deze pagina.

Kaarten maken met jouw foto
Wat je ook kunt doen, is het maken van een kaartje van je eigen foto. Upload een foto op internet en bewerk deze met een speciaal bewerkingsprogramma. Onze absolute aanrader hiervoor is kaartje2go, als beste getest door o.a. Kassa!. Neem een kijkje op hun website en maak de leukste kaarten.