Dé officiële kerstzegels van Nederland in 2008 zijn bekend. Vanaf 18 november worden ze uitgeleverd, maar je kunt ze nu al bestellen via de website van TNT. Het is nu officieel aftellen tot kerstmis 2008..

kerstzegel 2008`De kerstzegel in 2008 (links) komt over twee dagen uit. De kerstkaarten kunnen vanaf 18 november dus écht de deur uit gaan, met een mooie kerstzegel. Dit jaar is gekozen voor een hoekig ontwerp. Op de voorkant van de voorbeeldzegel hier links staan twee gebouwen vooraan, maar wie goed kijkt ziet dat het tweede gebouw eigenlijk een pakje is. Hoekige, kerstkunst met een absurdistische invloed?

kerstzegel 2007En wat een verschil is het, als je die zegel van 2007 (rechts) er naast zet. De zegel van vorig jaar ziet er nog vrij klassiek uit, terwijl de kerstzegel van 2008 duidelijk een kunstig karakter heeft.

Wij zijn blij dat de nieuwe zegel bekend is, moge het veel gebruikt gaan worden. Want er zijn behoorlijk veel orginele manieren om een leuke kerstkaart te maken. Neem bijvoorbeeld de website Kaartje2Go, waar je van je eigen foto een kerstkaart kunt maken. Plak er nog een leuke kerstzegel bij en uw kerstwens zal gehoord worden!

Op deze website kunt u nu al een rolletje van 20 zegels bestellen.