Er worden nog steeds veel kerstkaarten voor goede doelen gemaakt. Natuurlijk zijn er de bekende van Unicef, Kika fonds en SOS kinderdorpen. Maar gelukkig zijn er ook nog steeds veel lokale initiatieven…

Kerstkaarten Woord en Daad comité Alblasserdam.

Na het grote succes van vorig jaar kan iedereen ook dit jaar weer Kerstkaarten laten bezorgen door Woord en Daad comité Alblasserdam.

Zij bezorgen samen met een groep enthousiaste vrijwilligers kaarten in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Hendrik-ido-Ambacht en dit jaar ook Papendrecht. Dit wordt gedaan voor het aantrekkelijke tarief van 40 eurocent per kaart. Dit is 19 eurocent goedkoper als de decemberzegel. Kerstkaarten kunnen ingeleverd worden van 8 tot en met 20 december.

Kerst kaarten actie Albanie

Kerstkaartenactie
Op zondag 7 december gaat onze actie van start met het uitdelen van onze enveloppen.
Tot en met 21 december heeft u dan de tijd om uw kerstkaarten te schrijven en ze aan ons af te geven, zodat wij deze voor de kerst kunnen bezorgen.

Dit houdt simpelweg in dat wij ervoor zorgen dat uw kerstkaarten op tijd bezorgd worden tegen een tarief van slechts € 0,40 per kaart. Hiermee hanteren wij een aantrekkelijk tarief voor u waarbij het ons uiteraard gaat om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor bovengenoemd project.

Wij zijn in 2006 begonnen met deze actie vanuit 3 kerkelijke gemeentes in Papendrecht maar ondertussen doen bijna alle kerken mee. Ook de Christelijke boekwinkel “Sjaloom” verleent vanaf het begin haar medewerking. Een bijzondere ervaring wanneer je ziet dat Hoop voor Albanië zo breed ondersteund wordt, niet alleen vanuit alle kerkelijke gezindten maar ook daarbuiten.

Wanneer u mee wilt doen of meer informatie wilt omtrent de kerstkaartenactie kunt u een enveloppe ophalen in de christelijke boekwinkel “Sjaloom” aan de Veerpromenade 18. In deze enveloppe bevindt zich een brief met uitleg over de kerstkaartenactie.