Hou je ervan zelf kerstkaarten te maken? Dan is het nu tijd om je kunsten om te zetten tot het winnen van prijzen! Het Kaartenhuis Ermelo houdt namelijk ook dit jaar een creatieve wedstrijd, waarbij je een cadeaubon kunt winnen als de de mooiste kerstkaart ontwerpt.

Alle details
Creatieve geesten opgelet, want je kunt je kerstkaartje to 20 december insturen naar het Kaartenhuis Ermelo, Horsterweg 155, 3853 JB Ermelo. Hierbij is het van belang dat je een eigen ontwerp maakt, dus niet iets van iemand anders namaakt. Wel mag je je laten inspireren door het werk van andere kerstkaarten-ontwerpers. Een jury zal vervolgens kijken welke kaarten het mooist zijn en behoort jouw ontwerp tot één van de drie besten, dan kun je een cadeaubon winnen ter waarde van maar liefst 20 euro. De jury zal op 24 december bekend maken wie er gewonnen heeft!

Website
Kijk op kaartenhuisermelo.nl voor alle informatie over het Kaartenhuis Ermelo. Heb je een leuk ontwerp gemaakt? Stuur die dan naar Kerstkaarten Weblog met een verhaaltje. Wij publiceren de leukste inzendingen op onze website!