Waar moet je dit jaar zijn voor de leukste kerstmarkten? En vanaf wanneer zijn die kerstmarkten? Kerstkaarten Weblog geeft je een handig overzicht!

1

Kerstmarkten voor alle kerstaccessoires
Kerstmarkten zijn namelijk een must voor de echte kerstliefhebber. De nieuwste trends voor kerstmis en de leuke hebbedingetjes zijn aanwezig op kerstmarkten! De leukste kerstballen, kerstmutsen, sleeën, versiersels, kerstmannen, kerstlichtjes en noem het maar op: je vindt ze daar! Kerstmarkten zijn ook erg leuk voor je inkopen als je je hele huis wil versieren met kersttierlantijntjes!

Vanaf begin november kerstmarkten!
Bij een kerstmarkt kom je direct in de sferen van kerstmis. En dat is gek, omdat de kerstmarkten dit jaar al vroeg in november beginnen. De eerste Nederlandse kerstmarkt dit jaar staat (tot op heden) genoteerd op 6 november (!!) in Hengelo. Dat is bijna twee maanden voordat de pakjes onder de boom staan!

Gewoon in eigen landMaar ben je een echte liefhebber van kerstmarkten en bezoek je er het liefst zo veel mogelijk per jaar? Dan hoef je dit jaar helemaal niet uit te wijken naar een buurland als Duitsland. In Nederland zijn in november wekelijks en in december dagelijks heel veel kerstmarkten. Je hoeft ook niet naar de andere kant van het land uit te wijken. In alle uithoeken van het land zijn dit jaar kerstmarkten, dus ongetwijfeld ook bij jou in de buurt!

Zie deze website voor een gedetailleerd overzicht van alle kerstmarkten van 2011 in Nederland:

Kerstmarkten 2011 overzicht