Je kunt nu Serious Request-kerstkaarten en -zegels kopen. Hiermee kun je een rondleiding in het beruchte Glazen Huis van 3FM winnen. In de week voor kerstmis sluiten de DJ’s van 3FM zich een tijd op in een Glazen Huis om zo veel geld voor een goed doel op te halen.

Glazen Huis 3FMDrie DJ’s van 3FM sluiten zich binnenkort 24 uur per dag op in een Glazen Huis (rechts) om hier radio te maken voor de Serious Request-marathon van 3FM. Hier doen de DJ’s de gekst mogelijke dingen om geld op te halen voor het vluchtelingenproject van het Rode Kruis. In de week voor kerst kun je de aapjes via de televisie volgen en kun je ze 24 uur per dag via 3FM volgen. Afgelopen jaar haalde 3FM met deze actie €5.249.466 euro op.

3fmEn nu kunt u als kerstkaarten-maker uw steentje bijdragen: er is een speciale kerstkaarten-actie. Je kunt een setje kerstkaarten of een setje kerstzegels (links) van de Serious Request kopen en hiermee een rondleiding door het Glazen Huis winnen. De setjes kosten €8,95 euro en daarvoor krijg je vijf speciaal voor de gelegenheid ontworpen kerstkaarten en twintig bijzondere decemberzegels.

Je kunt deze setjes binnenkort via deze link bestellen.