Er is een nieuwe trend in kerstkaartenland: de zakelijke kerstkaart. Deze soort kaarten is heel geschikt om naar collega’s te sturen! Zakelijk en stijlvol: dat zijn de zakelijke kerstkaarten.

Drukte rond kerstmis..
Ieder jaar is het weer zover: als baas moet je kerstkaarten sturen naar al je werknemers. Je hebt het druk en hebt er waarschijnlijk niet veel tijd voor. Wat doe je dan? Alle kerstkaarten zelf schrijven? Dat duurt erg lang. Daarom is het handiger om ze via internet allemaal in één keer te sturen.

Kan sneller!
En dat kun je doen op een manier dat het je niet langer dan vijf minuten van je tijd kost. Er zijn diverse sites die zakelijke kerstkaarten aanbieden. Als we Kassa mogen geloven heeft de website kaartje2go de beste prijs-kwaliteitverhouding, daarom nemen we deze website als voorbeeld.

Scheelt werk
Zoek op zakelijke kerstkaarten en je vindt pagina’s vol met zakelijke kerstkaarten. Kies er één uit, typ een leuke tekst op de achterkant en plan direct in wanneer de kaart aan moet komen. Je kunt alle adressen daarnaast handmatig invoeren, maar je mag ook gewoon een excel-bestand uploaden met daarin alle adressen! Dat scheelt je werk.

Gemakkelijker, sneller, leuker
Op deze manier wordt het veel gemakkelijker, sneller en leuker om zakelijke kerstkaarten naar je collega’s te versturen. Misschien vandaar de grote populariteit voor zakelijke kerstkaarten!

Zakelijke kerstkaarten versturen