Hebt u het boek ‘Parels Van Kerstkaarten’ al? De nieuwe klassieker van Anneke Radsma-Rietveld, uit 2008? Kerstkaarten Weblog vertelt u alles over dit boek boordevol tips voor het maken van orginele kerstkaarten.

anneke‘Parels Van Kerstkaarten’ (rechts) is een alleraardigst kerstkaartenmakers-boekje. er staan meerdere kerstkaarttechnieken in beschreven en er staan voorbeeldkaarten in. Ook vind je linttechnieken, 3D-kerstkaarten en kerstkaarten met kralen. Het leuke aan dit boek is ook dat het zowel voor beginners als voor ervaren kerstkaartenmakers leuk is.

Met de kralenkerstkaarten is Radsma-Rietveld eigenlijk doorgebroken. Tegenwoordig bewandelt ze veel meer wegen: “Naast ronde kralen en 3D-plaatjes gebruik ik tegenwoordig ook vaak ovale kralen in mijn ontwerpen. Verwerkt in een rand of cirkelvorm geven die een heel speciaal effect,” zegt de knutselares zelf op borduurblad.nl.

Benieuwd geworden? Je kunt het boek hier bestellen. kun je niet genoeg krijgen van de boeken van Radsma-Rietveld? Je kunt ook meer kerstkaartboeken van haar bestellen.