In je speurtocht naar dé creatieve kerstkaart weet je soms niet waar je moet kijken. Kerstkaarten Weblog zoekt houdt voor u de beste websites in de gaten.

kerstmisWeblog Kaartje2Go
Kerstkaarten- en ansichtkaartentips
Kijk bijvoorbeeld eens op de weblog van Kaartje2Go, de website waar je foto-kerstkaarten kunt maken. Op hun weblog staan ook erg leuke tips voor het maken van orginele kerstkaarten en gewone kaarten. Wat te denken van ‘sneeuwerige kerstkaarten’ of ‘lintjes-tips?’ U vindt het op deze weblog.

Kerstkaarten maken: Blogspot
Kerstkaartentips en achtergrond
Of bekijk deze zogenaamde Blogspot voor tips voor het maken van kerstkaarten. Lees er ook over kerstkaartgerelateerde onderwerpen als advent, de kerstboom en kerstavond.

treeHobby4Fun: Kerstkaarten
Knutseltips voor kerstkaarten
Dit is een heel handige website, waar je allerhande tips vindt voor het maken van kerstkaarten: kerstkaarten op een standaard, kerstkaarten met iris-vouwtechnieken, voorbeeldkaarten: je kunt het je zo gek niet bedenken. Een must voor alle kerstkaarten-makers.

Leren kerstkaarten te maken
Website voor leerlingen
Deze website is eigenlijk bedoelt voor leerlingen, maar niemand is te oud om te leren en beschouw jezelf dan ook als een kerstkaartleerling en beschouw deze website als de kerstkaartschool. Je diploma behaal je niet zonder een blik te hebben gewaagd op deze website, boordevol tips over onder andere embossing, pop-up- en ‘oude’ kerstkaarten. Succes met studeren!