Vóór dat de kerstsfeer helemaal de overhand krijgt is er natuurlijk nog een ander feest: Sinterklaas! En geeft er meer gedoe met Sinterklaas dan lootjes trekken? Kerstkaarten Weblog biedt een oplossing: online lootjes trekken!

sinter klaasIn november zit iedereen weer met hetzelfde probleem: lootjes trekken. “We moeten overnieuw beginnen, want ik heb mezelf getrokken”, zegt je dochter. En als je dan overnieuw bent begonnen kom je er achter dat jij jezelf hebt getrokken en kun je weer van voor af aan beginnen.

En dat alles wordt alleen nog maar moeilijker als je de regels van ‘groot cadeau’ en ‘klein cadeau’ hanteert, of als er een familielid meedoet die niet aanwezig is bij het lootjes trekken. Lootjes trekken is dan ook de vervelende kant van het Sinterklaas-feest.

Daarom bespaar je jezelf én je familie én de goede sfeer in huis één probleem als je gewoon online lootjes gaat trekken. In plaats van een kwartier ben je met deze trekking een minuut bezig. De computer zit er namelijk nooit naast. En nu is het te hopen dat het lootjes trekken in Nederland niet nog eens zoveel problemen gaat geven!