Het najaar van 2015 is begonnen en dus is het tijd om de dikke truien en waterdichte jassen tevoorschijn te halen. Het is weer tijd voor het drinken van warme chocolademelk en natuurlijk voor het maken van jouw kerstkaarten! Wij hebben voor jou de huidige trends in kerstkaarten op een rij gezet. Waarom? Om je inspiratie te geven en je te laten zien welke kaarten anderen dit jaar versturen.

Trend 1
Heel populair dit jaar zijn kerstkaarten met persoonlijke foto’s op de voor- of binnenzijde. Een foto gebruiken maakt je kerstkaarten uniek. Tenslotte zal niemand anders diezelfde foto op de kaarten zetten. De ontvangers zien in één oogopslag van wie de kerstkaart komt en zullen ongetwijfeld waarderen dat je de moeite hebt gedaan zo’n persoonlijk tintje toe te voegen.

Kerstkaart-trend-1

Trend 2

De tweede trend die wij zien zijn is dat kerstkaarten met bijzondere letters aan terrein winnen. Het aanbod met kaarten met opvallende typografie is enorm en er is daardoor voor ieder wat wils te vinden. Of je nu van weinig poespas houdt of juist graag een kaart vol tierelantijntjes wilt: je kunt het moeiteloos vinden!

kerstkaart-trends-2

Trend 3

Tot slot zijn ook kaartjes met bontgekleurde patronen heel geliefd. Deze kerstkaarten maken je direct vrolijk en vallen direct op. Jouw kerstkaart zal dit jaar dus zeker opvallen als hij aan de wand hangt bij je vrienden of familieleden.

Trend-3-kerstkaartjes

 

Wat maak jij?

Wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat voor kerstkaarten jij dit jaar gaat versturen?

Kerstkaarten bekijken