Het wordt stukje bij beetje kouder, al dragen de meeeste mensen hun winterjas nog niet en is de sneeuw nog ver te zoeken. Toch al zin gekregen in het gezellige, ouderwetse kerstgevoel? Wij wel! Om al in de sfeer te komen, selecteerden we deze kerstfilms. Geniet ervan!

The Family Man
Deze kerstfilm gaat over steenrijke zakenman Jack Campbell die alleen woont, en daar met volle teugen van geniet. Hij heeft een prachtig appartement en een vrij leven. Tot hij op een ochtend wakkerwordt naast de vrouw die hij ooit bijna trouwde, in een gezinswoning met kinderen en een hond. Zijn appartement is ineens niet meer van hem en op zijn werk hebben ze nog nooit van hem gehoord. Eerst wil Jack maar al te graag terug, maar langzaamaan begint hij in te zien dat het gezinsleven ook zo zijn voordelen heeft.Love Actually
Een echte klassieker, ook al is hij nog niet zo oud. Love Actually is een romantische komedie die zich enkele weken voor kerstmis afspeelt in Londen. Verschillende koppels worden in hun liefdesleven gevolgd. Met veel bekende acteurs zoals Hugh Grant, Emma Thompson, Colin Firth, Alan Rickman, Laura Linney, Liam Neeson, Keira Knightley. Een echte aanrader!Binnenkort meer kerstfilms!