De Britse krant Bury Times organiseert net als vorig jaar weer een kerstkaartenwedstrijd. Kinderen tot 11 jaar kunnen meedoen met deze spectaculaire wedstrijd. Maakt jouw kind de mooiste kerstkaart van 2013?

Prijzen
Er vallen genoeg leuke prijzen te winnen. Zo worden de kerstkaarten op professionele wijze geprint en kunnen de kinderen de kaartjes versturen naar familie en vrienden, om ze te verrassen met een speciale kerstkaart. Om mee te doen hoef je alleen een template te downloaden van hun website en deze zelf in te laten vullen door je kind.

Mooiste kerstkaart van 2013
Vervolgens dien je het voor 24 oktober te versturen naar Design a Christmas Card Competition, Editorial Department, Bury and Radcliffe Times, The Wellsprings, Civic Centre, Bolton, BL1 1AR. Op 14 november komt er dan een selectie van de leukste kaarten in de krant te staan en kunnen lezers stemmen op de mooiste kerstkaart van 2013.

Britse wedstrijd
Het is dan misschien een wedstrijd in het buitenland, maar wie zegt dat jij niet mee kan doen? Is je kind een fan van het maken van kerstkaarten? Sla dan nu je slag en doe mee met deze leuke wedstrijd!