Kerstkaarten maken en theezetten kan tegenwoordig worden gecombineerd. Want wist u al dat u van theezakjes ook kerstkaarten kunt decoreren? Een idee dat in eerste instantie wat smerig klinkt kan uw kerstkaarten toch een creatieve input geven.

theeHoe moet je dan kerstkaarten maken met theezakjes? Dat is eigenlijk heel gemakkelijk. Op deze website staat een beknopte beschrijving van het kerstkaarten maken met theezakjes. Op de werkwijze gaan we hier bij Kerstkaarten Weblog niet in, dit kunt u vinden als u klikt op de link, maar wat we u al wel kunnen laten zien is het resultaat. Het plaatje dat u hier rechts ziet is zo’n voorbeeld van een kerstkaart die is gemaakt dor middel van theezakjes.

Marianne PerlotOf koop het boek Kerstkaarten Theezakjes Patchwork van Marianne Perlot. hierin geeft zij een evidente beschrijving van de ins en outs rondom het maken van kerstkaarten met theezakjes. Prachtige resultaten als gevolg.

Kerstkaarten maken met theezakjes geeft dus orginele, creatieve kerstkaarten en is daarom leuk om te doen. Ook met kinderen of kleinkinderen is het een leuke bezigheid, want het voordeel hiervan is dat het gemakkelijk en goedkoop kerstkaarten maken is.