Het toppunt van een persoonlijke kerstkaart is er natuurlijk een met een eigengemaakte foto. Het is leuk om mensen die je al een tijdje niet meer hebt gezien op deze manier te laten zien hoe het met je gaat. Maar ook voor mensen die je kerstkaarten-voorbeelden-1-300.jpgkortgeleden nog hebt gesproken is het leuk om zo’n persoonlijke kerstkaart te krijgen.

Op de site https://www.kaartje2go.nl/kerstkaarten wordt het je wel erg makkelijk gemaakt! In vier stappen maak je jouw eigen originele kerstkaart. Na het uploaden van je foto kun je een kader kiezen en zelfs tekstballonnetjes toevoegen. Voor degene die er niet uitkomt, staan er voorbeeldkaarten, kerstkaartteksten en andere tips op de site.
Ook in de Consumentenbond Digitaalgids van november 2008 kwam deze kaartenservice als beste uit de bus. De site werd geprezen als de site met de meeste mogelijkheden en het grootste gemak bij het maken van kerstkaarten.

kerstkaarten-voorbeelden-4-300.jpgBij het bestellen van de kaarten kun je zelf kiezen of je een setje kaarten bij je thuis wilt laten bezorgen of dat de service alle kerstkaarten meteen voor je op de bus doet. Wanneer je de kaarten voor 15:00 uur bestelt gaan ze die zelfde dag nog op de post. Als je je nu aanmeldt op www.kaartje2go.nl krijg je meteen korting. Ik heb mijn eigen setje kerstkaarten al besteld!