Wat je ook kunt doen met de kerstdagen is een flash-kerstkaart sturen. Dit is een online-kerstkaart met een bewegend plaatje. Zo breng je de kerstballen naar je computerscherm!

Gemakkelijk: de flash-kaart
Het is al jaren het alternatief voor een fysieke kerstkaart: de flash-kerstkaart. Je kiest een leuk bewegend plaatje uit, typt je tekst op de achterkant en verzendt ‘m naar de e-mailadressen van je vrienden. Het voordeel is dat dit erg gemakkelijk en snel gaat.

Ben jij nou op zoek naar leuke flash-kaarten? Probeer dan deze pagina eens. Je vindt hier allerhande te gekke flash-kaarten voor met de kerstdagen.

Gemakkelijk én persoonlijk: de online-kaart
Vindt je dit echter niet persoonlijk genoeg? Dat kan! Uit een nieuw onderzoek is gebleken dat men in België bijvoorbeeld een kerstkaart boven een flash-kaart of Facebook-post prefereert. Doe jij dit nou ook? Dan hebben we ook hier een fijne site voor gevonden. Het bedrijf in deze link is onlangs door consumentenprogramma Kassa! als beste getest onder diverse vergelijkbare bedrijven.

Met deze website maak je je kerstkaartjes net als bij de flash-kaarten online, maar het kaartenbedrijf drukt jouw kaartjes wel af en verstuurt ze voor je. Bovendien kun je hier voor dezelfde prijs ook nog eens fotokaarten maken en is je eerste kaartje gratis. Het kost je dus eveneens geen grootse moeite, en het is alsnog snel!