Het is 6 december en Sinterklaas is inmiddels achter de rug. Dat kan maar één ding betekenen: de kerstkaarten kunnen de deur uit! Kerstkaarten weblog geeft u de kerstkaarten-tip voor dit jaar: Kaartje2Go.

--00--De Kerstkaarten Weblog-redactie is het er over eens: Kaartje2Go is dit jaar dé website voor het maken van je eigen kerstkaarten. We hebben er al eerder over bericht, maar waar Kaartje2Go voor staat is kerstkaarten maken met je eigen foto. We hebben naar vele internet-kerstkaartenbedrijven gekeken, maar Kaartje2Go kwam het beste uit de Kerstkaarten weblog-test.

En waarom? Vanwege de veelzijdigheid. Je kunt in principe alle foto’s die je maar wil op een kerstkaart zetten (wel één tegelijkertijd he!). Ook is het erg gemakkelijk om je kerstkaarten te versturen via Kaartje2Go. Je geeft de geadresseerden op en Kaartje2Go verstuurt de kerstkaarten onmiddelijk naar de geadresseerden. Hiernaast kun je je eigen tekst op de achterkant van de kerstkaarten via internet bepalen. Je kunt alles op zo’n kaartje zetten. En wie niet zo’n held is in rijmen kijkt gewoon op de voorbeeldteksten-pagina. Nooit eerder was het maken en versturen van kerstkaarten zo handig!

Tot slot: welke kerstkaarten je ook verstuurt, het gaat erom dat je kerstkaarten verstuurt, want een mooie traditie als kerstkaarten moeten we natuurlijk in leven houden en dat doen we met zijn allen!