In de categorie ‘ideeën voor je kerstkaart’ een nieuw hoofdstuk: kerstkaarten maken volgens RTL.nl. Kerstkaarttips lijken opeens overal op te duiken, zelf op de website van RTL! Hier is maar één conclusie voor: de donkere dagen komen er weer aan!

pop-upZelfs op de website van RTL staan tips voor het maken van je eigen kerstkaart. Om de site even te citeren: “Er is niets mis met een set van 20 kerstkaarten voor een paar euro. Wel loop je dan een grote kans dat je geen unieke kaart hebt. Hoeveel leuker is het niet om een persoonlijke kaart met een gerichte originele kerstwens te maken?” Dit is nou precies waar kertkaarten-weblog.nl voor staat: creatief bezig je eigen kerstkaarten maken! En u heeft er weer een reekst ideeën bij.

vormWant de website van RTL biedt leukse suggesties voor het maken van kerstkaarten. Zo geeft de site tips voor het maken van pop-up-kerstkaarten (boven). Deze kerstkaarten zien er ingenieus uit, maar zijn in feite erg gemakkelijk te maken. Ook vind je op de pagina tips voor het maken van kerstkaarten in een bepaalde vorm (rechts). Op de site en hier rechts staat een voorbeeld met een kerstboom. Orginaliteit ten top! En dat bij RTL.nl!