Leuke website op internet: The Akinator! Dit is een geest uit een fles die je gedachten kan lezen. Hij kan door de juiste vragen te stellen door hebben wie jij in je hoofd hebt. Hoe veel vragen heeft hij nodig om te weten dat wij de Kerstman in ons hoofd hebben?

kerstman

Kerstman ontmaskeren
Leuk idee, die Akinator. De redactie van Kerstkaarten Weblog besloot meteen om op onderzoek te gaan naar de kennis die deze geest heeft over de Kerstman. Hij kan in totaal 40 vragen stellen. Dat is het maximum.

De Kerstman had hij echter al na 14 vragen ontmaskerd. Hij had snel door dat we deze dikke baardmans in gedachten hadden. Wil jij dit ook eens proberen? Neem dan snel een kijkje op de website van de Akinator en ontdek hoe snel hij de persoon die jij in gedachten hebt raadt. Tussen haakjes: het moet wel een bekende persoon zijn!

Kerstkaarten maken
En nog even over kerstkaarten dan: heb je al kennis genomen van onze ultieme kerstkaartentip voor 2010? Kerstkaarten maken met je eigen foto! Dit kun je dan weer het beste doen bij Kaartje2Go. Die zijn nummer 1 in de test van de Consumentenbond. Wij bestellen onze kerstkaarten daar ook al jaren met volle tevredenheid!