Kerstkaarten maken en versturen bij Kaartje2go kan heel gemakkelijk en snel. In drie simpele stappen heb je je kerstkaart gemaakt en verstuurd; En de gene die er even voor gaat zitten ontdekt dat het versturen van kerstkaarten niet alleen heel makkelijk is, het is ook heel leuk!. Er zijn veel mogelijkheden om de allermooiste en meest originele kerstkaarten te maken en te versturen.

Veel keuze en mooie kwaliteit

Kaartje2go biedt je meer dan 10.000 kerstkaarten waar je uit kunt kiezen. Met 1 of meerdere foto’s, of zonder. Bovendien zijn de kerstkaarten van Kaartje2go meerdere keren als beste getest. Oa de Consumentenbond en Vara Kassa testten de kerstkaarten van diverse online kaartensites in het verleden waarbij Kaartje2go als beste werd getest.

Kerstkaarten met fotoKorting op kerstkaarten 10%

Het mooiste is voor het laatst bewaard: Kerstkaarten weblog heeft voor haar lezers nu een actiecode, die nog een keer 10% korting geeft op de al vriendelijke prijzen bij Kaartje2go. Vul in het bestelscherm de actiecode VBK14 in en je ontvangt nog eens 10% kerst korting bij Kaartje2go.

De mooiste kerstkaarten maak je zo, bij Kaartje2go!

Kerstkaartje zelf maken